|
|
|
18-08-2010, 16:44
|
#61 (permalink)
|
|
The Evil
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: http://www.lastfm.pl/user/Exbitz
Gram na : Growl
Panel Piwny:
Otrzymał:
55 za 42 wypowiedzi
Postawił: 87
|
A może taki gość ma inne przekonania seksualne ? Jeśli założymy, że jest np. hermafrodytą, będzie czuł się jak w Niebie
|
|
exbitz regeneruje siły...
|
|
08-09-2010, 18:58
|
#62 (permalink)
|
|
666 The Evil One Ojciec redaktor
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: wszystko co ma nazwę rózną od ... TECHNO.... bleee
Gram na : chyba gitara ;]
Panel Piwny:
Otrzymał:
69 za 47 wypowiedzi
Postawił: 178
|
miałam zakładać nowy temat, ale w sumie pomyślałam że moge to tu wcisnąć, jako że w budzie mi sie nudziło, a miałam cholerne 4 reklamy wizualne.... tuż po przedwczorajszych 6 reklamach, troche sobie grzebałam na internecie (Bóg zapłać za internet w budzie!)
to w sumie takie odmiany tatuażu, różnią sie tylko metoda  hehe wiec tak pokrótce, połapiecie sie po zdjęciach ^^
Tattoo Carving(troche to może przypominać cięcie sie emo, ale ja wstawię taką wersje z jajem ^^
a robota polega na:

zdarciu płatami skóry... mogłabym ładnie napisać wycięcie, ale słowo zdarcie bardziej mi pasuje
a efekt wygląda tak:
 <-- hehehe dobre!
nie jest to bardzo powszechne, i więcej fotek nie znalazłam  na polskich stronach to praktycznie w ogóle o tym nie piszą
był jeszcze filmik na necie, nie oglądałam bo net mi wolno strasznie chodzi, a wole nie wrzucać w ciemno, ale ponoć masakryczny hihih, przynajmniej +18 ma
Branding Tattoo
to coś w rodzaju piętnowania, poprostu wypalają ci znaczek ^^
hehe, nie ma to jak nudy w budzie, zawsze się czegoś ciekawego człowiek dowie
muahahahahahahhaha
Się powiesić)
"Początek Wiersza" Rafał Wojaczek
|
|
roszpun regeneruje siły...
|
|
|
roszpun upija się dzisiaj na koszt:
|
|
08-09-2010, 19:04
|
#63 (permalink)
|
|
The Evil
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Metal, Rock, Elektroniczna
Gram na : Śpiew (Czysty, growl, skrzek), gitara basowa
Panel Piwny:
Otrzymał:
165 za 122 wypowiedzi
Postawił: 56
|
Z tym kociakiem było naprawdę fajne hehehe
|
Immortal-Soul jest online
|
|
08-09-2010, 19:48
|
#64 (permalink)
|
|
Przybysz
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: metal, rock
Gram na : ...taa, chciałabym!
Panel Piwny:
Otrzymał:
2 za 1 wypowiedź
Postawił: 0
|
To się chyba ogólnie skaryfikacje nazywa?
Kotek rządzi, chyba sobie takiego strzelę w jakimś ciekawym miejscu!
Metody dość drastyczne, ale efekt czasami...cudo!
MaraVonGoth regeneruje siły...
|
|
09-09-2010, 00:23
|
#65 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Melodic Death Metal
Gram na : Gitara ,(ociupinkę) bębny i przeciętny growl. I nerwy jeszcze.
Panel Piwny:
Otrzymał:
19 za 14 wypowiedzi
Postawił: 15
|
Nie potrafiłbym się nie wiercić podczas operacji "nakładania" (zdzierania?) na mnie takiego tatuażu :P Także myślę, że raczej by nie wyszło. Ale skrzydełka bardzo fajne.
|
|
SolarisP regeneruje siły...
|
|
09-09-2010, 15:10
|
#66 (permalink)
|
|
The Evil
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: http://www.lastfm.pl/user/Exbitz
Gram na : Growl
Panel Piwny:
Otrzymał:
55 za 42 wypowiedzi
Postawił: 87
|
Mi się nie podoba żadna forma samookaleczania... Według mnie osoby zupełnie normalne nigdy by czegoś takiego nie zrobiły... Tzn. TAKICH TATUAżY, bo normalne jak najbardziej toleruję
|
|
exbitz regeneruje siły...
|
|
15-09-2010, 09:50
|
#67 (permalink)
|
|
Przybysz
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Black Metal
Gram na : instrumenty strunowe
Panel Piwny:
Otrzymał:
8 za 5 wypowiedzi
Postawił: 2
|
Wszystkie modyfikacje, tatuaze i kolczyki mi sie podobają, sam będę robił sobie tylko tatuaże bo dobrze się czuje z tatuażem, ale nie mam problemu z tym że ktoś nosi różne inne rzeczy, zresztą nasze ciało jest tylko i wyłącznie naszą właśnościa i nikt za nas nie umrze.
|
|
TruciznaBoga regeneruje siły...
|
|
06-10-2010, 20:29
|
#68 (permalink)
|
|
666 The Evil One Ojciec redaktor
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: wszystko co ma nazwę rózną od ... TECHNO.... bleee
Gram na : chyba gitara ;]
Panel Piwny:
Otrzymał:
69 za 47 wypowiedzi
Postawił: 178
|
a ja znóe będe męczyć temat, co chwila można coś znaleźć, tym razem:
Ruchome tatuaże
Cytat:
Jakiś czas temu świat obiegła wieść o pierwszym przypadku wytatuowania gałki ocznej. Także i w tej dziedzinie stale dokonuje się postęp, teraz więc przyszła kolej na następną nowość: tatuaże animowane i trójwymiarowe. Ich twórcą jest Belg Jean-Francois Palumbo.
Artysta twierdzi, że inspirują go (a właściwie bombardują) obrazy z bezpośredniego otoczenia: zdjęcia czy grafiki z restauracyjnego menu, graffiti z drzwi toalety lub zdjęcia z magazynu o modzie. Pobudzają go do tego stopnia, że nie może spać i przez to spędza w łóżku najwyżej 3-4 godziny.
Na pomysł animowanego tatuażu wpadł, gdy przypomniał sobie lubiane w dzieciństwie jogurty, do których dołączano obrazki zmieniające się po poruszeniu.
Teraz wystarczy raz za razem przykładać do tatuażu przezroczyste czerwone lub niebieskie klisze czy użyć okularów 3D i na przemian zamykać oczy. Wtedy oczom obserwatora ukazują się zamykające się i otwierające nożyczki albo bijące serce. Oczywiście, by wszystko się udało, kolor klisz musi być identyczny jak barwy w tatuażu.
W projektowaniu niezwykłych nadruków na skórze pomogła Palumbo technika komputerowa. Tworząc wzory, mógł je najpierw przetestować na ekranie, dzięki czemu dobierał takie, które dały najlepszy efekt.
Artysta zapewnia, że nie powiedział jeszcze ostatniego słowa. Chce wypróbować nowe efekty i tworzyć wzory, które będą generować coraz to nowe typy złudzeń optycznych.
|
znalezione na Ruchome tatuaże | KopalniaWiedzy.pl
kurczę, co chwila ludzie mnie n nowo zadziwiają :P na zdjęciach nie wygląda to specjalnie, trzeba byłoby to zobaczyć na zywca, ale wstawie by nie było
Się powiesić)
"Początek Wiersza" Rafał Wojaczek
|
|
roszpun regeneruje siły...
|
|
22-12-2010, 21:43
|
#69 (permalink)
|
|
Pijawa
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: HardCore/MetalCore
Gram na : Szydełku :)
Panel Piwny:
Otrzymał:
0 za 0 wypowiedzi
|
Tatuaże 3d są rzeczywiście ciekawe ale napewno nie takie wzory jak tutaj przedstawiłaś 
np. pająk może być bardzo fajnie zrobiony tą techniką ja i wiele innych rzeczy ale nie nożyczki no way ludzie to mają fantazje hehhee .
A tak apropo tatuaży to też przedstawię swoją opinie. Jeszcze dobrych kilka lat temu jak robiłem sobie pierwszy tatuaż w naszym cudownym kraju to dziaranie było sztuką i miało swoje przesłanie różnych subkultur w odróżnieniu do np. USA gdzie ludzie robili sobie tatuaż bo im np. kotek zdechł. W dzisiejszych dalej można spotkać wiele osób co robi to dla siebie i z pewnym przesłaniem ale najbardziej mnie denerwuje to całe super top zrobię sobie dziare bedę fajny bo Miami Ink też jest w modzie itd itp.
Tatuaż powinien coś reprezentować dla człowiek i raczej warto się zastanowić nad jego zrobieniem bo się ma go na całe życie można go usunąć jeżeli się znudzi ale na to trzeba mieć o wiele więcej mamony 
Dla mnie tatoos i piercing to coś co sprawia mi wielką przyjemność ale też trzeba się ograniczać mimo że chciałbym sobie przekuć wiele miejsc to jednak się ograniczam bo z tatuowaniem jeszcze nie przyszedł czas na ograniczenia.ale jednak musze powiedzieć że to wciąga. 
Co do całych implantów i innych dziwnych rzeczy jestem negatywnie nastawiony jakoś to do mnie nie przemawia.
|
|
Gienios666 regeneruje siły...
|
|
24-12-2010, 12:29
|
#70 (permalink)
|
|
Pijawa
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: metal blues punk
Gram na : na gitarze oczywiście
(i skrzypcach)
Panel Piwny:
Otrzymał:
0 za 0 wypowiedzi
|
Mój kumpel robi tatoo i już jest całkiem mocno wytatuowany i namawia na to mnie ale jakoś nie wiem co chciałbym sobie zrobić ??? a co do kolczyków to na woodstocku sobie zrobiłem mój pierwszy czyli przebiłem sobie ucho agrafką i to mi starczy
|
|
sliwakat666 regeneruje siły...
|
|
| Podoba Ci się ten temat? Kliknij ikonę poniżej! |
|
|
Tagi
|
2009, ciekawe, decyzje, doda, efekt, exbitz, goi, goth, impreza, industrial, info, inne, jakich, kasa, kobieta, link, maja, metal, metallica, mix, mowa, net, panie, panzram, pod, pomysły, program, pytanie, rodzaj, skóra, typu, user, yazoo, youtube, zombie  |
| Narzędzia wątku |
Przeszukaj ten temat |
|
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|